Wednesday, July 15, 2009

July' 14

Woke up around 10pm plus , i was rotting at home laaaas ! So i went to meet Weijie at Ten mile . After that we went to lan slack , Weihong come meet us around 7am . Slacked at Senja LRT , its raining very heavy siaaa but we still walk to plaza and have our breakfast , bought Kway chap (: , okay la the Kway chap not so bad after all . Damn duuuu lan -.- , we waited for Damien so long and he still at home , WTF ? Forget it , i know his patten always like that the .
After eating , we went to sweettalk buy drinks then went back kiyoko's block void deck . Damien came , i don't feel like posting this part . Anyway , Weijie , Think about what i have text you , if you still think is worth it ? then go ahead .
Shaggg-ed . Went to slack at Kiyoko's house after that incident , Cab home at 4pm .

Raymond ! ZZZzzzzz......







BABY !!! ~
I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you , I Love you ! 010109 .